20230927 Vicus Teamfotos c Martin Corlazzoli COR01482

Kies voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning in het Meetjesland

Waarom verkopen met Vicus Eeklo?

ESC 6964bewerkt

Lokale marktkennis van het Meetjesland

Bij Vicus Vastgoed zijn we lokale experts die houden van onze regio. We kennen elk hoekje, weten waar de beste plekken zijn en hebben sterke banden met lokale partners, merken en starters.

Ons team begrijpt de unieke dynamiek van elke buurt en streven naar een naadloze ervaring, waarbij we niet alleen de perfecte woning vinden, maar ook een thuis in een levendige gemeenschap. Bij Vicus Vastgoed Eeklo bent u geen klant, maar een gewaardeerd lid van de buurt, en we kijken uit naar onze samenwerking.

3746002901000014505

Onze know-how vertaald naar begrijpbare taal

Vastgoed hoeft niet bedreigend, complex en ondoorzichtig te zijn. Al dat jargon, ondoorgrondbare contracten en processen die niet te volgen zijn, daar doet Vicus Vastgoed niet aan mee. We gaan voor een ver doorgedreven simplificatie van de immo-wereld. Zo ontzorgen we beginnende (ver)kopers en winnen we tijd bij de meer ervaren klanten. Vicus Vastgoed spreekt de taal van zijn klanten en past zich aan aan de ervaring.

Uw vertrouwde vastgoedmakelaar
met sprekende resultaten

384

transacties in 2023

gemiddeld 28

dagen tot verkoop

96,4%

succesvolle dossiers

binnen 24u

reactie op uw aanvraag

1

Onze makelaars Isaak en Simon staan tot uw dienst

Bij Vicus Eeklo staan onze ervaren experts Isaak en Simon steeds tot uw dienst. Met hun lokale expertise en juridische know-how kan u bij hen terecht voor al uw vastgoed vragen.

Wat zeggen onze klanten
Images 1

"Zeer goeie en aangename samenwerking. Wij werden geholpen en begeleid door Isaak. Zelfs op zondag en avonden bereikbaar voor onze vragen en dit steeds met een vriendelijk en correct antwoord. Jong en ondernemende zaak met een heel fijne energie."

Laurence Delvallez uit Eeklo

Images 1

"Bij de zoektocht naar een eerste woning in Eeklo heel goed en vlot geholpen geweest door Isaak. Heel behulpzaam persoon met kennis in zijn vakgebied. Heel stipt en komt afspraken altijd na. Doet al het nodig om de zoektocht naar een woning te vergemakkelijken. Absolute aanrader om samen te werken met Isaak en Vicus Vastgoed!"

Stef Van Wassenhove uit Eeklo

Contacteer Vicus Eeklo

Laat uw vraag en contactgegevens na en we nemen binnen de 24 uur contact met u op. Dan bespreken we meteen waar we u mee kunnen ondersteunen.

Komt u liever eens langs bij ons op kantoor?

U kan ons bereiken op onderstaande gegevens voor een afspraak:

0498 12 37 08


info@vicusvastgoed.be

Gratis Schatting Tool