0003 DSCF4047 Melvinkobe Photography

De eerste stap naar jouw nieuwe start?

Benieuwd naar de waarde van je huis?

Welkom bij de schattingstool van Vicus. Nood aan een nieuwe start? Laat onze woonspecialisten je helpen bij de verkoop van je woning. Met onze gratis online tool bezorgen we je een eerste schatting van je pand.

Wat je kan verwachten

In minder dan 2 minuten ontvang je een duidelijke, realistische schatting van je woning.

Hoe we dat doen?

  1. We baseren ons op jarenlange ervaring en marktkennis in jouw regio.

  2. Onze vastgoedexperts voeren een marktstudie uit van het huidige aanbod en bekijken welke invloed dit kan hebben op de verkoop van jouw woonst.

  3. Tot slot bezorgen we je tips en tricks over hoe je het beste resultaat behaalt en hoe je je woning kan verkopen aan de beste prijs.


Hoe het werkt

Om deze schatting uit te voeren hebben we slechts enkele gegevens nodig. Basisgegevens zoals het type van je woning, de staat van het pand en het type van de bebouwing helpen ons al op weg. Daarnaast zijn we ook geïnteresseerd in de manier van verwarmen, het aantal badkamers en slaapkamers en eventuele faciliteiten. Al deze informatie helpt ons om je een accurate en nauwkeurige schatting te bezorgen.

We zijn bereikbaar

Neem je liefst eerst even contact op met een van onze vastgoedexperts? Of bespreek je graag de stappen uit de tool? Bel ons gerust op het nummer 0498123708.

Dan maken we samen een afspraak om eens langs te komen in ons kantoor. Na de kennismaking bespreken we de verdere stappen en de rol van Vicus in jouw nieuwe start.

Kies voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning

Dankzij juridische know-how, jarenlange expertise en lokale marktkennis zorgen onze makelaars voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning. Met VICUS Vastgoed is uw eigendom in goede handen.

Wat zeggen onze klanten
Customer1

"Via de schattingstool van VICUS kregen we razendsnel een accurate en eerlijke waardebepaling van onze woning."

Chris - Woning verkocht in de Burgstraat te Gent

Customer2

"Bij aanvang waren we eerst sceptisch of ze ons type van woning zouden kunnen verkopen, maar na een uitgebreide schatting en een vlot verkoopsproces zijn we zeer tevreden met het resultaat."

Lorijn - Woning verkocht in de Luchterenstraat te Drongen