20230927 Vicus Teamfotos c Martin Corlazzoli COR01482

Kies voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning

Dankzij juridische know-how, jarenlange expertise en lokale marktkennis zorgen onze makelaars voor een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning. Met VICUS Vastgoed is uw eigendom in goede handen.

bel ons: 0498 12 37 08

Uw vertrouwde vastgoedmakelaar
met sprekende resultaten

384

transacties in 2023

gemiddeld 28

dagen tot verkoop

96,4%

succesvolle dossiers

binnen 24u

reactie op uw aanvraag

Wat zeggen onze klanten
Customer1

"VICUS Vastgoed bezorgde ons een uitgebreide schatting, waarmee we een snelle verkoop van onze eerste woning realiseerden. Bovendien hielpen ze ons ook met de aankoop van onze nieuwe woning."

Chris uit de Burgstraat, Gent

Customer2

"Bij aanvang waren we sceptisch of ze ons type van woning zouden kunnen verkopen, maar na een uitgebreide schatting en een vlot verkoopsproces zijn we zeer tevreden met het resultaat."

Loryn uit de Luchterenstraat, Drongen

Waarom verkopen met VICUS Vastgoed?
Time Icon
Snelle, vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning

Bij VICUS Vastgoed maken we er een sport van om de eigenaar zoveel mogelijk te ontlasten terwijl we op zoek gaan naar geïnteresseerde kopers. Dankzij ons uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring verkopen we uw woning in een mum van tijd.

Communication Icon
Transparante communicatie voor, tijdens en na de verkoop van uw woning

Of het nu gaat over het regelen van een plaatsbezoek voor de schatting van uw woning of het verlenen van advies bij een investering in een mogelijk interessant vastgoedproject, onze makelaars doen hun uiterste best om u zo volledig en correct mogelijk in te lichten.

Ratings icon
Betrouwbaar team van makelaars met juridische expertise

Het team van VICUS Vastgoed bestaat uit een brede waaier aan diverse profielen, dat zich laat kenmerken door onaflatend enthousiasme en doortastende gedrevenheid. Koppel daar nog even onze juridische expertise aan, en er is geen uitdaging waar we voor terug deinzen.

0036 DSCF4349 Melvinkobe Photography

Ontdek het verhaal van Charlotte

Charlotte, 27 jaar, verkocht haar woning in de Rabotstraat te Gent met de ondersteuning van VICUS Vastgoed.

Hoe kwam u bij VICUS Vastgoed terecht?

VICUS Vastgoed-bordje gezien in het straatbeeld.

Waarom besloot u om met VICUS Vastgoed samen te werken?

De communicatieve sterktes en een allesomvattend (en gratis) schattingsverslag.

Op welke vlakken ondersteunde VICUS Vastgoed de verdere verkoop?

Van A tot Z: professionele foto's laten maken van de woning, opmaken van EPC-attest, keuring en controle van elektriciteit, etc.

Wat is voor u de grootste meerwaarde van VICUS Vastgoed?

Juridische achtergrond en kennis die zich binnen VICUS Vastgoed bevindt.

Hoe lang duurde het om uw woning te verkopen?

3-4 Weken vanaf de gratis schatting tot de effectieve verkoop.

Wij geven u gratis en vrijblijvend advies bij de verkoop van uw woning

Boek een online kennismakingsgesprek

Heeft u al meteen een aantal concrete vragen en wilt u weten of er een match is tussen u en VICUS Vastgoed? We verlenen u graag advies over de verkoop van woning.

Onze bestuurder, Simon, beantwoordt al uw vragen tijdens het kennismakingsgesprek en geeft u enkele tips & tricks voor de verkoop van uw woning.

Of wij bellen u op

Geef uw telefoonnummer door en we nemen binnen de 24 uur contact met u op. Dan bespreken we meteen waar we u mee kunnen ondersteunen.

Of bel ons zelf: 0498 12 37 08

Simon pauwels

Wat kan u verwachten?

1. Kennismaking
Vul het contactformulier in en laat uw contactgegevens na, zodat we kunnen kennismaken. Of u boekt meteen een online kennismaking in, zodat u meteen uitgebreid kennis kan maken en enkele tips & tricks meekrijgt voor de verkoop van uw woning.

2. Schatting
Beschikt u nog niet over een schattingsrapport van uw woonst of grond? Dan laten we de regiospecialist ook langskomen om een gedetailleerd en accuraat schattingsrapport met bijhorende marktanalyse op te laten maken.

3. Interne analyse
Uw woning wordt verder intern geanalyseerd door onze makelaars en u ontvangt binnen de week drie mogelijke prijzen voor uw pand. Elk bedrag is het resultaat van onze gebundelde expertise, jarenlange ervaring en lokale marktkennis.

4. Voorstel
Aangenaam verrast? Onze makelaars lichten uitgebreid de verschillende verkoopmogelijkheden toe. En dat volledig op maat van uw verwachtingen. Zo krijgen we de hoofden in dezelfde richting en garanderen we een kwalitatief resultaat.

5. Verkoop
VICUS Vastgoed heeft voldoende connecties in de markt om uw huis zo vlot mogelijk te verkopen. Wist u dat we gemiddeld slechts 28 dagen nodig hebben om een woning te verkopen? U kan dus op uw beide oren slapen.

6. Nazorg
Is uw woning verkocht? Proficiat! Maar... Het is nog niet voorbij. Ook na verkoop staat ons team altijd klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Want bij VICUS Vastgoed bent u niet klant voor even, dat bent u voor het leven.

Komt u liever eens langs bij ons op kantoor?

U kan ons bereiken op onderstaande gegevens voor een afspraak:

0498 12 37 08


info@vicusvastgoed.be

Gratis Schatting Tool