Vicus vastgoed woning verkopen

U wil verkopen?

U twijfelt nog of heeft onlangs besloten om uw woning te verkopen. Hieronder leest u hoe VICUS de verkoop van uw woning aanpakt en hoe dit tot het beste resultaat leidt.

Weten wat uw woning waard is, daar heeft u niets mee te verliezen

De waardebepaling… en de maximale prijs

Stap 1 in een succesvolle verkoop van een woning is de correcte schatting van uw vastgoed. Onze ervaren buurtexperten komen met volle goesting bij u langs voor een gratis en geheel vrijblijvende schatting.

Waarom zijn we hier zo goed in? We gaan voor een grondige aanpak waarin we aan de hand van verschillende parameters drie mogelijke prijzen uitlijnen voor uw pand. Elk van deze bedragen is het resultaat van onze gebundelde expertise en een uitgebreid overleg met alle collega’s binnen ons team. Deze informatie verzamelen wij in een handig schattingsverslag, dat u uiteraard mee naar huis kan nemen zonder dat er voor u verdere verplichtingen aan verbonden zijn.

Aangenaam verrast? Onze makelaars lichten uitgebreid de verkoopmogelijkheden toe. We gaan na welk gepersonaliseerd verkoopproces het best past bij u … en uw pand.

20220629 VICUS c Martin Corlazzoli COR03224

Verkoopstrategie

  • “Mag ik een huis verkopen met een erfdienstbaarheid?”
  • “Moet ik het huurcontract opzeggen?”
  • “Er ligt een buurtweg op mijn perceel.”
  • “Mijn elektriciteit is afgekeurd.”
  • “Moet ik de muren nog schilderen?”
  • “Zou ik verkopen met een biedsysteem?”
  • “Schrikt dat geen mensen af?”
  • “Moét ik verkopen aan de hoogste bieder?”

Op al deze en nog veel meer vragen heeft VICUS een pasklaar antwoord. We zijn ervan overtuigd dat niet zomaar elke woning op dezelfde manier kan verkocht worden. Samen met u zoeken we naar de optimale verkoopstrategie en halen we de angels uit uw dossier.

De verkoop

Onze rasechte verkopers onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring en specifieke training.

Eerst en vooral heeft VICUS de connecties en de afzetmarkt. Immers, bij elke verkoop die we doen moeten we ook een aantal mensen teleurstellen die net naast hun droomwoning grepen. Deze mensen schrijven wij rechtstreeks terug aan om hen op de hoogte te stellen van uw pand. Uiteraard hebben we bovendien onze duizenden volgers die ons dagelijks op de voet volgen.

Daarnaast is elke VICUS-makelaar, ongeacht diens achtergrond of opleiding, maandenlang intern geschoold om perfect te weten hoe een woning aan de man gebracht moet worden.

Ook op technisch vlak zijn onze makelaars sterk onderlegd. Zo maken wij vooraleer we de verkoop opstarten een bondige analyse van welke bouwtechnische elementen er relevant of eventueel welke pijnpunten er kunnen zijn met oog op een succesvolle verkoop.

Als laatste beschikt ons kantoor bovendien over een solide juridische basis. Zo vind je bij ons voormalige advocaten, juridische consultants en notariële medewerkers. We zorgen voor 100% juridisch sluitende documentatie en een waterdichte verkoopovereenkomst.

20220629 VICUS c Martin Corlazzoli COR03249

Blijvende begeleiding, ook na verkoop

Eens klant bij VICUS, voor altijd klant bij VICUS. Ook na aankoop of verkoop blijft ons team ter beschikking staan voor al uw verdere vragen en opmerkingen. Deze service bieden we te allen tijde gratis aan. Graag blijven wij uw vastgoedpartner voor het leven.

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan.
OF
Boek nu een intakegesprek
.

Gratis Schatting Tool