Ref. 7964207
Delen:
€ 995

Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers tussen Patershol & Dok Noord

  • 4
  • 1
  • 150 m2
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (identieke afwerking en materialen).

Centraal tussen het Patershol & Dok Noord vinden we deze gerenoveerde woning. Deze woning heeft een aparte trappenhal, lichtrijke leefruimte met aangesloten keuken die uitgerust is met SIEMENS toestellen. De leefruimte heeft ook een schuifraam dat uitmondt in het terras.

Op de eerste verdieping vinden we de eerste slaapkamer en twee badkamers (waarvan een met ligbad met jets en de ander met regendouche). De tweede verdieping biedt plaats aan nog twee volwaardige slaapkamers.


Mobiliteit-score Realo: 86%! Op 200m van de R40, vlotte verbinding met openbaar vervoer (bus én tram), op 5 min. fietsen van Station Gent-Dampoort, op wandelafstand van Dok-Noord (ca. 8 min.) en Patershol (ca. 10 min.), op een boogscheut van het Historisch centrum van Gent, ...
Beschikbaarheid
2023-12-05
Gratis Schatting Tool