Ref. 7441701
Delen:
€ 409.000

Burgerhuis met ruime tuin op de rand van Mariakerke

  • Group EPC B
  • 3
  • 2
  • 145 m2
Vicus vastgoed thomas pieters
Contact : Thomas op 0474 262758 of mailen naar thomas@vicusvastgoed.be

EPC : B

Mobiscore : 9,4 / 10

Vraagprijs = verkooprijs. Geen opbiedsysteem.

In de gezondheidstraat werd deze woning net gerenoveerd. De woning onderging stripwerken, om daarna een grondige renovatie te ondergaan van kop tot teen. Gezien de woning nog maar net klaar is, werd deze ook nog niet bewoond sinds de renovatie.

De woning wordt gekenmerkt door licht en ruimte. Het gelijkvloers werd volledig open getrokken, zo lopen alle ruimtes door in elkaar. De leefruimte zit aan de tuinzijde, de tuin is hierbij toegankelijk met een groot schuifraam. De keuken zit aan de voorgevel, maar is open. Er zijn geen deuren of muren tussen de leefruimte en de keuken. Keuken werd uitgerust met Siemens toestellen. Volledige gelijkvloers zit in parket, en op verschillende plaatsen is UTP en COAX voorzien. Alles werd reeds wit geschilderd en van LED verlichting voorzien. De tuin is ruim en zonnig. Ook werd reeds een terras aangelegd in blauwsteen. Ook water, stopcontacten en verlichting is buiten reeds aanwezig.

Op het eerste verdiep luxe badkamer met toilet, dubbel wasmeubel, design bad (EGG) en ook nog een aparte douchekamer met regendouche. Ook op de eerste verdieping een zeer grote eerste slaapkamer in parket

Op de bovenste verdieping 2 slaapkamers en ook nog een ruime mezzanine slaapkamer die gerust kan dienst doen als vierde slaapkamer, als bergplaats of als bureakamer. Een buitenkans dus!

Contact : Thomas op 0474 262758
Bouwjaar
1950
Beschikbaarheid
Onmiddellijk
Perceeloppervlakte
91 m²
Woonoppervlakte
145 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Renovatiejaar
2022
Oriëntatie
zuidoost
Tuin
40 m² (zuidoost)
Tuin orientatie
zuidoost
Breedte aan straatkant
20 m
Gevel breedte
4.4 m

Technische en wettelijke informatie

EPC categorie
EPC waarde
189

Ruimtelijke ordening

Vergunning
ja
Beschermd erfgoed
Niet beschermd erfgoed

Bezoek Burgerhuis met ruime tuin op de rand van Mariakerke

Schat uw woning