Ref. 7581924
Delen:
€ 895

Vlot bereikbaar nabij Centrum Gent

  • 3
  • 1
  • 100 m2
Vicus vastgoed hanne pieters
  • Hanne Pieters
  • Bestuurder
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Weergegeven foto's zijn referentiefoto's van gelijkaardige woning met zelfde afwerkingen en zelfde materialen. Bekijk de VIRTUELE TOUR op onze website voor een effectieve weergave van het pand.

In de Steenhouwersstraat (Ledeberg!) vindt u deze woning op uiterst centrale ligging: op 1,5 km van Gent Zuid, 2,5 km van Station Gent Sint - Pieters, vlotte verbinding naar invalswegen: E17, R4, E40 & binnenring én in de nabijheid van verschillende parken: Gentbrugse Meersen, Keizerpark, Citaldelpark, Koning Albertpark, etc.

De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte en een open keuken ingericht met SIEMENS-toestellen (vaatwasmachine, oven, inductiekookplaat, dampkap) en een eikenhouten werkblad. De keuken verleent toegang tot een aangenaam terras in blauwe hardsteen.

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste slaapkamer en een luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche en dubbel wasmeubel) . De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.Beschikbaarheid
2022-12-01
Woonoppervlakte
100 m²
Slaapkamers
3
Badkamers
1
Dubbele beglazing
Hoogrendementsglas
Breedte aan straatkant
4.3 m
Gevel breedte
4.3 m

Technische en wettelijke informatie

EPC waarde
209
EPC referentie
20161223-0001921277-1

Ruimtelijke ordening

Klimaatsysteem
Condensatieketel, Aardgas
Vergunning
ja
Beschermd erfgoed
Niet beschermd erfgoed
Dagvaardingstype
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Gratis Schatting Tool