Ref. 7969732
Delen:
€ 945

Ruim duplexappartement met terras in stationsbuurt

  • Group EPC A
  • 64 m2
0014 Lucie Melvinkobe Photography
  • Lucie Naudts
  • Verantwoordelijke verhuur
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Dit lichtrijk duplexappartement is net volledig gerenoveerd. Bij het binnenkomen vinden we meteen het terras dat een mooi uitzicht heeft op de stad. Op de eerste verdieping vinden we een ruimte leefruimte met aansluitende keuken. De keuken heeft alle nodige toestellen (SIEMENS) zoals vaatwasser, oven, inductievuur en ruime koelkast. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met regendouche.

De tweede verdieping biedt plaats aan 2 ruime slaapkamers met veluxramen.

Het voorschot voor WGE = €220

Deze woning heeft een A-label! Dit wil zeggen dat het gebouw in de laagste energie-klasse zit en dus zéér energiezuinig is. Door het lage energieverbruik wordt niet alleen de CO2-uitstoot verminderd, maar ook de energiekosten worden aanzienlijk verlaagd!

Het EPC A-label is een officiële classificatie die enkel wordt toegekend aan gebouwen met een hoge energie-efficiëntie en een lage energie-index.

Deze woning werd uitgerust met duurzame isolatie, een efficiënt verwarmingssysteem, waterrecuperatie, energiezuinige verlichting en gloednieuwe zonnepanelen. Dankzij deze energiebesparende maatregelen en geavanceerde technologieën wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt en is waardevast futureproof wonen gegarandeerd!
Beschikbaarheid
Onmiddellijk
Woonoppervlakte
64 m²
Dubbele beglazing
Dubbel, Hoogrendementsglas

Technische en wettelijke informatie

EPC categorie

Ruimtelijke ordening

Klimaatsysteem
Centrale verwarming, Aardwarmte
Gratis Schatting Tool